Direct contact: tel. 071 - 401 6149 of  mobiel 06 - 2117 6594

Volg ons op

Verlenging hoofdsponsor Grasshoppers

v.l.n.r. Kees Ouwehand voorzitter sponsorcommissie, Dirk Kuijt en Remco ten Hoor, directeuren Solar-systemen Bollenstreek, Paul Schaddé van Doorn, penningmeester.

Op woensdag 2 mei werd, voorafgaand aan de 2e finalewedstrijd om het nationale kampioenschap tussen de dames van Solar-systemen Grasshoppers en Lekdetec.nl, het sponsorcontract met de hoofdsponsor ondertekend.
Het hoofdsponsorschap pakt voor beide partijen goed uit, reden voor Solar-systemen om een jaar te verlengen. Dames 1 zijn al bekerkampioen van Nederland en strijden al drie achtereenvolgende jaren om het nationale kampioenschap. Heren 1 speelt voor het tweede achtereenvolgende jaar in de finale van de promotiedivisie.
Solar-systemen is een sociaal maatschappelijk ingesteld bedrijf en wil graag zijn bijdrage leveren aan een gezond milieu. Dit geldt zowel op energiegebied als op het gebied van gezondheid en beweging. Welke sport leent zich hier dan uitstekend voor, dat is natuurlijk basketbal. Dhr. Dirk Kuijt, mededirecteur van Solar-systemen Bollenstreek heeft in de onderhandelingen met Grasshoppers aandacht gevraagd om de opbrengst uit het sponsorschap niet alleen bij het Dames 1 en Heren 1 team te besteden. De financiƫn moeten ook bij de jeugd, rolstoel basketbal en G-team terecht komen. Mede door zo altijd de sponsorgelden aan te wenden is Grasshoppers een echte vereniging voor top- en breedtesport geworden. Aan dat verzoek is niet moeilijk om te voldoen.
Grasshoppers is verheugd met deze verlenging waardoor Solar-systemen nog een jaar de trotse hoofdsponsor van Solar-systemen Grasshoppers blijft.

Hier kunt u ons vinden