Direct contact: tel. 071 - 401 6149 of  mobiel 06 - 2117 6594

Volg ons op

Kwaliteit en vakmanschap

Kwaliteitsproducten:

Wij leveren zonnepanelen van verschillende merken zoals LG, JA Solar, Solar frontier en BenQ. Al onze zonnepanelen voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en zijn ISO en TüV gecertificeerd. Door ons brede assortiment kunnen wj altijd inspelen op uw situatie en/of wensen. Zo leveren wij tegenwoordig ook CIGS dunne film zonnepanelen van topmerken Solar Frontier.

Mochten we, bijvoorbeeld bij bijzondere wensen van een klant met een ander merk zonnepanelen werken. Dan kiezen wij altijd voor zonnepanelen met dezelfde productstandaard, certificaten en voorwaarden.
Omvormers leveren wij van verschillende merken. De keuze voor de juiste omvormer gebeurt op basis van uw wensen en de situatie op de locatie waar de zonnepanelen geplaatst. Ook voor de omvormers geldt dat deze volledig zijn gecertificeerd en goedgekeurd door alle gezaghebbende internationale instanties zoals ISO en TüV. Daarnaast kiezen wij altijd voor omvormers die hoog scoren op het gebied van efficiëntie

iso9001      nr.1      PVSOL      TUVR

 

Vakkundig personeel:

Het is voor ons belangrijk dat onze adviseurs en installateurs op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en technieken in zonne-energie en beschikken over de nodige papieren. Daarom volgen zij bijvoorbeeld cursussen bij onafhankelijke instituten zoals ISSO (installeren en montage van zonne-energiesystemen) en BDA (ontwerp, dakmontage en instaleren van zonnestroomsystemen). Cursussen worden ook gevolgd bij leveranciers of fabrikanten zoals bijvoorbeeld de SMA academy. Behalve deskundigheid is veiligheid ook zeer belangrijk. Ons installateurs beschikken bijvoorbeeld over een VCA veiligheidspaspoort.

   Uneto Vni  Isso      VCA      Erkend Instalateur KvINL

 

Duurzaamheid en milieu:

In onze sector is het extra belangrijk te streven naar duurzaam ondernemen. Daarom zijn wij behalve streng op het achterlaten van een schone werkplek en het gescheiden inzamelen van afval ook inleverpunt voor PV Cycle. Defecte of gebruikte zonnepanelen die worden ingeleverd bij een PV Cycle inleverpunt worden op een correcte wijze worden gerecycled. Het gedemonteerde en verwerkte materiaal kan gebruikt worden om grondstoffen te creëren voor nieuwe panelen. PV Cycle draagt zorg dat recyclingbedrijven de panelen op de juiste manier verwerken.

recycle      pvcycle

 

 

Hier kunt u ons vinden